Event Details

Organizer: ECESI

Contact: Nedka Atanasova

Date:

Venue: Gabrovo

Event categories

3. Partnertalálkozó, Gabrovo

A "Villanyszerelői szakképzés hatékonyságának és vonzerejének javítása" projekt harmadik nemzetközi projekttalálkozóját 2023. június 1-2-án tartottuk Gabrovo-ban, Bulgáriában.

A találkozónak az Európai Oktatási, Tudományos és Innovációs Központ (ECESI) adott otthont, és a Gabrovoi Műszaki Egyetem Technológiai Parkjában került megrendezésre, ahol a találkozó résztvevői megismerkedtek a világítástechnikai és fotovoltaikus laboratóriumokkal. 
A projekt állását, az aktualizált ütemtervet, a projekt megvalósítási időszakának meghosszabbítását és a megvalósítás feltételeit Karl Schmid úr - a projekt koordinátora - ismertette.

A projekttalálkozó során bemutatták a 2. projektfázis során kidolgozott három képzési modult:
- A Társadalmi CRM Kutatóközpont (Karl Schmid úr) által kifejlesztett "Modern, automatizált épületkezelési rendszer (BMS Building Management Systems) energiahatékony üzemmódjainak ellenőrzése, karbantartása és beállítása" című 1. képzési modult;
- Az ECESI (Prof. Plamen Tsankov) által kifejlesztett 2. képzési modult, amelynek  címe "Energiahatékony világítási technológiák";
- A 3. képzési modult: "Épületekben elhelyezett kis méretű fotovoltaikus rendszerek telepítése, javítása és karbantartása", amelyet az RTA (Prof. Lazov) fejlesztett ki.

A találkozó résztvevői áttekintették a projektben végzett minőségirányítási és a terjesztési tevékenységet is, és megvitatták, majd elfogadták a projekt soron következő feladatait.