Hungary

A cég Gödöllőn, a Budapest melletti ismert egyetemi városban található. Elődjét 1989-ben alapították.

Az iTStudy egy minősített magyar felnőttképzési intézet. Fő profilja a következőkre terjed ki: informatikai minősítések kiadása felnőtt- és szakképzésben; tantervek fejlesztése, vonzó online tananyagok és web alapú e-learning platformok, tartalomkezelő (CMS) portálok fejlesztése. Az informatikai bizonyítványokon túl a tanárok és a felsőoktatási dolgozók számára továbbképzési programokat biztosít innovatív, IKT-alapú oktatási módszertanokról, például a fordított osztálytermi módszerről.

Az ITStudy 2008 óta sikeres európai projekteket koordinál, illetve projektekben vesz részt, amelyek közül kettőt „Legjobb Gyakorlatok” díjjal, egyet pedig „Kiválósági Díjjal” ismert el a Nemzeti Iroda.

Az iTS Európa-szerte elismert felsőoktatási és szakképzési intézményekkel működik együtt különböző EU-finanszírozású projektekben, pl. Flip It! - a „fordított osztályterem” módszer beépítése a szakképző iskolák pedagógiai gyakorlatába, elmozdulás a kollaboratív tanítás felé, az IKT-eszközökben rejlő lehetőségek kihasználásával.

A Reacti-VET  - a szakoktatók képzéséről szól, hogy hogyan alakítsanak ki szoros kapcsolatot az azonos területen működő cégekkel, hogy felkészítsék diákjaikat a jövőbeli munkaadók elvárásaihoz való alkalmazkodásra projekt alapú, extra rövid tanfolyamok megvalósításával.