Event Details

Organizer: APRC

Contact: APRC

Date:

Venue: Alytus

Event categories

4. Partnertalálkozó, Alytus

A "A villanyszerelői szakképzés hatékonyságának és vonzerejének javítása" című projekt negyedik partnertalálkozójára 2023. szeptember 28-29-én került sor a litvániai Alytusban.

A találkozót az Alytus Szakképzési Központ (APRC) szervezte. A találkozóra az iskola Ipari és Szolgáltatási Tanszékén került sor.

A találkozó során Karl Schmid, a projektkoordinátor képviselője bemutatta a projekt fő tevékenységeit, a projekt menetrendjét és a legfontosabb és legfontosabb projekttevékenységeket.

A projekttalálkozó során bemutatták a 2. eredmény keretében kidolgozott három képzési modult:

  • a Social CRM Research Center e.V. (Cristina Barahona) által kifejlesztett 1. képzési modult: "A modern automatizált BMS (Building Management Systems) energiahatékony üzemmódjainak ellenőrzése, karbantartása és beállítása".
  • a 2. képzési modult: "Energiahatékony világítási technológiák", amelyet az ECESI fejlesztett ki (Prof. Plamen Tsankov).
  • a 3. képzési modult: "Épületekben elhelyezett kis méretű fotovoltaikus rendszerek telepítése, javítása és karbantartása", amelyet az RTA (Prof. Lazov) fejlesztett ki. 

A találkozó során megvitatták a minőségirányítási és terjesztési tevékenységeket, valamint kidolgozták a lipcsei képzési tevékenységek előzetes programját.